vrijdag 25 augustus 2017

Zielsverwanten 1

Moet je in een relatie blijven die niet goed voor je is omdat het een zielsverwant is?
NEE, dat hoef je zeer zeker niet! De kans is zelfs groot dat je in deze relatie zit omdat je je grenzen aan mag leren geven!
Veel mensen voelen enige gêne omdat ze meerdere mislukte relaties achter de rug hebben. Toch is dat nergens voor nodig. Het pad van de ziel loopt ook via relaties namelijk. In elke relatie kom je ook facetten van jezelf tegen die geen schoonheidsprijs verdienen. In een volgende relatie kun je dan het geleerde in de praktijk brengen.
Ook is niet iedere zielsverwant in de wieg gelegd om jouw partner te zijn. Er zijn 144 zielsverwanten om je heen, daarvan is een deel familie. De rest kom je op bepaalde momenten in je leven tegen. Zo kan het zijn dat je na een cursus Intuïtieve ontwikkeling ineens weer nieuwe vrienden op je pad krijgt. Door de wet van de aantrekkingskracht, de sterkte natuurwet die er is, komen jullie op elkaars (ziele)pad. Er is een klik, herkenning en aantrekkingskracht. Die is dan ook wederzijds. Als dat op het werk is, kan het zijn dat jullie je samen in kunnen gaan zetten voor een (vaak maatschappelijk) project, is het iemand van hetzelfde geslacht, dan kunnen jullie samen een ontwikkeling in gang zetten die voor jullie beiden helend is.
Waar je ook mee te maken krijgt is dat je, als hooggevoelige, contact maakt op zielsniveau en hierdoor de ziel in haar volle glorie, met alle potentieel kunt zien. Vaak proberen partners elkaar hiernaar te vormen. Verlies echter de realiteit niet uit het oog en blijf werken aan je gronding! Kijk naar het gedrag hier op aarde, in het hier en nu, en hoe iemand tegen jou doet!
We gaan over naar een nieuwe relatievorm waarin meer ruimte moet komen voor het individuele pad van de ziel, met de daarbij behorende omstandigheden en mensen. Alleen relaties die gebaseerd zijn op liefde en vertrouwen blijven nog overeind. Claimen, stalken, eisen, allemaal NOT DONE, deze relaties zullen zondermeer verbroken worden...Let dus op je eigen onafhankelijkheid, hiermee wordt je ook een aantrekkelijke partner :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten